Ботаніка - Волгін, Сергій Олександрович; Коцун, Лариса Олександрівна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Фіщук, Оксана Сергіївна; Єрмейчук, Тамара Музаффарівна; Volhin, Serhii O.; Kotsun, Larysa O.; Kuzmishyna, Iryna I.; Fishchuk, Oksana S.; Yermeichuk, Tamara M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Курс "Ботаніка" вивчається студентами біологічного факультету (напрям підготовки 6.070400 "Біологія") денної і заочної форми навчання. Курс "Ботаніка" є фундаментальною дисципліною, яка вивчає закономірності розвитку рослинного світу в історичному аспекті, встановлює споріднені зв’язки між окремими систематичними групами і на їх основі будує філогенетичну систематику рослин, знайомить з видовим різноманіттям рослин, показує їх значення в природі та можливості практичного використання цих груп організмів. Викладено методичні рекомендації для засвоєння програмового теоретичного матеріалу з курсу "Ботаніка" під час виконання лабораторних робіт. Подано структуру залікового модуля курсу, оцінювання, список рекомендованої літератури. Для студентів біологічних факультетів вищих навчальних закладів (напрям підготовки 6.090103 "Лісове та садово-паркове господарство", спеціальностей 206 "Лісове господарство" та 205 "Садово-паркове господарство", освітньо-кваліфікаційний рівень – бакалавр).