Особливості використання інформаційно-комунікаційних технологій для навчання математики молодших школярів - Цяк, Марія Геннадіївна; Остапйовська, Ірина Ігорівна (My University, 2020)
У публікації актуалізовано зміст використання інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) у початкових класах. При цьому увагу зосереджено на навчанні математики учнів початкових класів засобами ІКТ, а саме – мультимедійних технологій. Наведено приклади їх застосування.

The content of the use of information and communication technologies (ICT) in primary grades are updated in the publication. At the same time, attention is focused on teaching mathematics to primary school students by means of ICT, namely multimedia technologies. Examples of their application are given.
Keywords: початкові класи; навчання математики учнів початкових класів; інформаційно-комунікаційні технології; ІКТ; ICT; primary grades; information and communication technologies; teaching mathematics to primary school students