ПЕРЕДМОВА - Павліха, Наталія Володимирівна (My University, 2023)
Україна, як країна, яка пройшла через політичні, економічні та соціальні зміни, стикається з викликами та можливостями побудови сучасної, конкурентоспроможної та стабільної економіки, що задовольняє потреби свого населення. Одним з ключових етапів трансформації моделі соціально економічного розвитку є забезпечення акроекономічної стабільності. Це включає реформу фінансової системи, зокрема банківського сектору, із забезпечення надійності та довіри вкладників. Крім того, необхідно підтримати стійкість національної валюти, зменшити інфляцію та підвищити інвестиційну привабливість країни.