Вибрані питання теоретичної інформатики та інформаційних технологій : програма нормативної навчальної дисципліни - Гришанович, Тетяна Олександрівна; Глинчук, Людмила Ярославівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Дисципліна «Вибрані питання теоретичної інформатики та інформаційних технологій» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін за освітнім рівнем «бакалавр» циклу навчальних дисциплін професійної та практичної підготовки. Предметом вивчення навчальної дисципліни є теоретичні засади, на яких гуртуються сучасні комп’ютерні науки, та практичні аспекти застосування розглянутих теоретичних відомостей при розв’язуванні задач, які постають перед фахівцями у сфері інформаційних технологій.
Програма навчальної дисципліни "Вибрані питання теоретичної інформатики та інформаційних технологій" підготовки бакалавра, галузі знань 12 Інформаційні технології, спеціальності Комп’ютерні науки за освітньо-професійною програмою Комп’ютерні науки та інформаційні технологі
Keywords: Теоретична інформатика; Інформаційні технології