Інноваційні проекти модернізації в умовах економічної нестабільності - Караїм, Ольга Анатоліївна; Юхимюк, Іван Михайлович; Karaim, Olha A.; Yukhymjuk, I. M (Національний університет державної податкової служби України, 2011)
Розглянуто інноваційні проекти модернізації в умовах економічної нестабільності, а саме: проектний менеджмент, кластерну модель та управління ландшафтним потенціалом, їх особливості, переваги та принципи. Запропоновано ряд інноваційних проектів щодо співробітництва України з Польщею та іншими країнами Європейського Союзу. Innovative modernization projects in conditions of economic instability are considered, namely: project management, cluster model, landscape potential management, their features, advantages and principles. The article provides a range of innovative projects border cooperation, particularly the Ukrainian-Polish and projects between the European Union.
Innovative modernization projects in conditions of economic instability
Keywords: інноваційні проекти; проектний менеджмент; кластерна; управління ландшафтним потенціалом; innovation projects; project management; cluster model; landscape potential management