Стратегічний та інноваційний менеджмент у сфері фінансово-економічної безпеки : робоча програма нормативної навчальної дисципілни - Буняк, Надія Михайлівна; Buniak, Nadiia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є принципи, методи, закони, функції, напрямки розвитку стратегічного та інноваційного менеджменту у сфері фінансово-економічної безпеки.
Робоча програма навчальної дисципліни «Стратегічний та інноваційний менеджмент у сфері фінансово-економічної безпеки» для студентів спеціальності 8.18010014 «Управління фінансово-економічною безпекою»
Keywords: стратегія; інновація; стратегічний менеджмент; інноваційний менеджмент; фінансово-економічна безпека