Переваги цифрової трансформації обліку та перспективи у використанні її менеджерами - Кулинич, Мирослава Богданівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Невід'ємною частиною сучасного динамічного бізнес-середовища стають цифрові технології, які кардинально перетворюють методи збору, обробки, аналізу та представлення даних. Вони надають менеджерам підприємств потужні інструменти для прийняття обґрунтованих рішень, оптимізації бізнес-процесів та підвищення загальної ефективності діяльності. Прийняття обґрунтованих управлінських рішень повинно базуватися на належному обліково-аналітичному забезпеченні. Таке забезпечення дозволяє ефективно реалізовувати основні функції управління, під якими розуміють окремі напрями управлінської діяльності, що відрізняються видами та обсягами управлінських робіт, а також термінами їх виконання.
Keywords: цифрова трансформація; облік; перспективи цифрової трансформації; УДК 657:004.9