Сучасний стан та перспективи розвитку туристичної інфраструктури Волинської області - Єрко, Ірина Володимирівна; Єрко, Андрій Віталійович; Yerko, Iryna V.; Yerko, Andrii V. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
У статті проаналізовано сучасний стан туристичної інфраструктури на території Волинської області, а також висвітлено основні напрямки її розвитку.

The article analyzes the current state and prospects of development of tourism infrastrukture Volyn region and highights main lines of development.
Keywords: туристична інфраструктура; Волинська область; Volyn region; tourism infrastrukture