Мова запитів SQL - Булатецький, Віталій Вікторович; Булатецька, Леся Віталіївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Текст лекцій призначений для студентів напряму підготовки 122 Комп’ютерні науки та є логічним доповненням до лекційного курсу нормативної навчальної дисципліни “Бази даних та розподілені інформаційно-аналітичні системи”. Призначений для оволодіння теоретичними та практичними навиками написання запитів до бази даних мовою SQL. В розробці подано тексти лекцій та тестові завдання. Рекомендовано викладачам та студентам які викладають або вивчають технології баз даних у вищих навчальних закладах.
Keywords: SQL; запити; бази даних; реляційна модель даних; транзакції