Формування знань наукової комунікації англійською мовою у студентів природничо-математичних спеціальностей магістратури - Кирикилиця, Валентина Василівна; Троцюк, Аїда Миколаївна; Ясінська, Оксана Володимирівна (Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, 2022)
У статті обґрунтовано важливість вивчення навчальної дисципліни «Наукова комунікація іноземною мовою» як складової освітньої програми підготовки магістрів. Окреслено шляхи формування знань наукової комунікації англійською мовою: знання елементів академічних текстів, дотримання вимог щодо написання наукових текстів. Зроблено висновок про ефективність запропонованих методів вивчення наукового аспекту англійської мови студентами-магістрантами природничо-математичних спеціальностей.
Keywords: наукова комунікація; магістратура; англійська мова; навчальна дисципліна; науковий аспект; освітньо-наукова програма; магістранти; академічний текст; дослідження; 811.111’38:001]:378.22