Активізація інвестиційної діяльності в Україні у контексті управління економічною безпекою держави - Денисенко, Микола; Бреус, Світлана (Луцьк: Вежа-Друк, 2024)
У контексті забезпечення економічного зростання України у післявоєнний період актуальним та стимулювальним чинником, що справляє значний вплив на економічну безпеку держави (у контексті управління нею) й сприяє пришвидшенню відновлення вітчизняної економіки в умовах російсько-української війни, є активізація інвестиційної діяльності з урахуванням акумуляції та консолідації зусиль усього цивілізованого соціуму на усіх рівнях управління з урахуванням досвіду країн світу, які пройшли шлях від війни до процвітання в недалекому минулому.
Keywords: інвестиційна політика; економічна безпека держави; інвестиційний клімат; 338.2:330.3