Креативний облік і аудит розвитку підприємств - Черненко, К. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено креативний облік і аудит розвитку підприємств
Keywords: креативний облік і аудит; розвиток підприємств