Кваліфікаційна робота - Козачук, Олег Дмитрович; Замлинний, Володимир Святославович; Кутузов, Максим Юрійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації розроблені з урахуванням вимог Положення про випускні кваліфікаційні роботи (проєкти) Волинського національного університету імені Лесі Українки (наказ № 220-з від 29.06.2022 р.). Видання покликано систематизувати основні вимоги щодо змісту, обсягу, оформлення кваліфікаційної роботи, порядку контролю за її виконанням, підготовки до захисту. У додатках представлені зразки окремих компонентів кваліфікаційної роботи.
Рекомендується здобувачам освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 024 Хореографія та їх науковим керівникам.
Keywords: 793.3;[378:001.891 (072