Європейський досвід нормативно-правового забезпечення сталого розвитку деревообробної промисловості - Невар, Оксана (Луцьк: Вежа-Друк, 2024)
Розуміння стратегічного значення промислового розвитку є критично важливим для України, демонструючи, що навіть у часи війни, українська промисловість здатна пропонувати передові рішення та продукцію, які відповідають світовим потребам. Для досягнення сталого розвитку промисловості в цілому та деревообробної галузі зокрема, необхідно дослідити законодавчу базу, що регулює процеси розвитку зеленої промисловості в країнах ЄС, та адаптувати позитивні практики для використання в Україні.
Keywords: сталий розвиток; деревообробна промисловість; Лісова стратегія ЄС; Зелена книга про захист лісів в ЄС; Європейська стратегія біорізноманіття; 674:502.131(4)(4/9)