Формування інформаційного простору управління господарською діяльністю підприємств в умовах надзвичайних ситуацій - Поляк, К. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено формування інформаційного простору управління господарською діяльністю підприємств в умовах надзвичайних ситуацій
Keywords: надзвичайні ситуації; інформаційний простір