Економіка підприємства : методичні рекомендації до виконання курсової роботи - Ліпич, Любов Григорівна; Сак, Тетяна Василівна; Lipych, Liubov G.; Sak, Tetiana V.; Момчева, Анна Миколаївна; Momcheva, Anna M.; Хілуха (Ліпич), Оксана Анатоліївна; Khilukha (Lipych), Oksana A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Методична розробка містить рекомендації щодо вибору теми, завдання, основні вимоги до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємства», її структури та технічного оформлення, порядку захисту курсової роботи, рекомендовану літературу. Методичні вказівки призначені для організації написання та захисту курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємства». Рекомендовано студентам 3 курсу напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» денної та заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр»
Keywords: Курсова робота; економіка підприємства