Інтегральний показник виробництва продуктів харчування - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Волинський державний університет ім. Лесі Українки, 2007)
Побудовано інтегральний показник виробництва продуктів харчування у Волинській області.
Keywords: інтегральний показник; виробництво; продукти харчування; Волинська область