Органічне і природне продовження розвитку особистості дитини в умовах навчально-методичного комплексу - Рославець, Руслана Миколаївна; Симонович, Галина; Roslavets, Ruslana M.; Symonovych, Halyna (Східноєвропейський національний університет ім.Лесі Українки, 2015)
У статті обґрунтовуються напрямки діяльності навчально-виховного комплексу: дошкільний навчальний заклад – початкова школа щодо питання органічного і природного продовження розвитку особистості дитини в його умовах.
Кафедра теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти
Keywords: комплекс "Дитячий навчальний заклад ─ початкова школа; ланки дошкільної та початкової освіти; органічний розвиток; природне середовище