Методы и подходы к комплексному изучению бассейновой системы реки Стырь - Ганущак, Мар'яна Михайлівна; Тарасюк, Ніна Адамівна; Hanushchak, Mariana M.; Tarasiuk, Nina A. (Могилевский отдел Белорусского географического общества, 2012)
У артыкуле абснаваны выбар мадальных участкаў і ключавых кропак у басейнавай сістэме р. Стыр, а таксама выкладзены асноўныя канцэптуальныя падыходы і прыведзена характа- рыстыка метадаў даследавання басейна.

In this article is given proof of modal segments and key points within the drainage basin system of the river Styr, and also main conceptual approaches and characteristics of research methods are given.
Methods and approaches to complex study of drainage basin system of the river Styr
Keywords: модальные участки; ключевые точки; modal segments; key points