Сутність і вигоди банкострахування для основних його учасників - Романюк, Павло Русланович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
В Україні протягом останніх років спостерігається тенденція поетапного процесу інтеграції банків і страхових організацій, синтез їх послуг з метою реалізації як банківських, так і страхових продуктів.
Keywords: банкострахування; модель банкострахування