Залізничний транспорт як важлива складова туристичної інфраструктури Рівненької області - Слащук, Андрій Миколайович; Бернадська, Галина Олександрівна (My University, 2021)
Транспортний комплекс – один з найважливіших складових туристичної інфраструктури кожного регіону. Він включає автомобільне, залізничне, повітряне сполучення та міський електротранспорт.
Keywords: туризм; туристичні ресурси; туристична інфраструктура; транспорт; залізничний транспорт; Рівненська область