Флористична та фауністична цінність національних природних парків Волинської області - Міщенко, Олена Віталіївна; Mishchenko, Olena V. (Інститут екології Карпат НАН України, 2016)
На основі бальної оцінки із використанням коефіцієнтів репрезентативності та унікальності визначено флористичну та фауністичну цінність національних природних парків Волинської області. Результати досліджень засвідчують флористичне та фауністичне різноманіття та унікальність досліджуваних територіальних систем.
Keywords: національні природні парки; флористична цінність; фауністична цінність; репрезентативність; унікальність