Декоративна дендрологія - Ковалевський, Сергій Борисович; Войтюк, Василь Петрович; Кичилюк, Олександр Володимирович; Коцун, Лариса Олександрівна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Андреєва, Валентина Вікторівна; Kovalevskij, S. B.; Voitiuk, Vasyl P.; Kychylyuk, A. V.; Kotsun, L. А.; Kuzmishyna, I. І.; Andreeva, V. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі, 2013)
Декоративна дендрологія дає можливість спеціалістам, які проектують садово-паркові об’єкти та інженерно-технічним працівникам, які здійснюють їх будівництво, докладно вивчити найбільш цікаві для містобудівництва декоративні властивості видів деревних рослин, ознайомитись у достатній мірі з їх біологічними та екологічними особливостями для найбільш раціонального використання в зеленому будівництві різних регіонів України. Викладена робоча програма курсу та методичні рекомендації до проведення лабораторних занять. Рекомендовано студентам 2 курсу біологічного факультету напряму підготовки 6.090103 „Лісове і садово-паркове господарство”
Keywords: дендрологія; декоративна дендрологія; методичні рекомендації до лабораторних робіт