Готовність керівника закладу освіти до впровадження академічної доброчесності - Остапйовський, Ігор Євгенович; Остапйовська, Тетяна Петрівна (My University, 2024)
У статті розглянуто готовність керівника закладу освіти до впровадження академічної доброчесності
Keywords: академічна доброчесність; готовність керівника; впровадження академічної доброчесності