Аналіз показників діяльності підприємства за основними видами економічної діяльності в контексті оцінки стану економічної безпеки держави - Вашай, Ю. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено показники діяльності підприємства за основними видами економічної діяльності в контексті оцінки стану економічної безпеки держави
Keywords: діяльність підприємств; економічна безпека держави