Операційний менеджмент: програма нормативної навчальної дисципліни - Коленда, Наталія Вікторівна; Kolenda, Natalia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Формування та розвиток доктрини операційного менеджменту 2. Основні прикладні рішення в операційному менеджменті
Програма навчальної дисципліни «Операційний менеджмент» для студентів галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент».
Keywords: менеджмент