Неорганічна хімія: методичні вказівки до лабораторних занять. Частина І - Строк, Оксана Мар'янівна; Strok, Oksana M.; Мазурець, Ірина Іванівна; Mazurets, Iryna I. (Східноєвропейський національний університет ім.Лесі Українки, 2017)
Методичне видання містить тематичний план лабораторного практикуму, перелік питань та задач до кожної теми, детальний опис виконання лабораторного експерименту до кожного заняття, список рекомендованої літератури. Для студентів І курсу спеціальностей – 014 Середня освіта (Хімія), 102 Хімія; освітньої програми «Хімія»; викладачів та лаборантів, які проводять лабораторні заняття.
Keywords: лабораторна робота; неорганічна хімія