Розвиток цифрових компетентностей бакалаврів-обліковців - Тоцька, Олеся Леонтіївна (My University, 2021)
Описано особливості розвитку цифрових компетентностей у бакалаврів-обліковців.
Keywords: цифрові компетентності; бакалаври-обліковці; 33:004.9