Лісове насінництво - Кичилюк, Олександр Володимирович; Андреєва, Валентина Вікторівна; Войтюк, Василь Петрович; Шепелюк, Марія Олександрівна; Гетьманчук, Анатолій Іванович (My University, 2025)
У методичних рекомендаціях наведено загальні відомості щодо визначення посівних якостей насіння деревних порід, послідовність, а також методику виконання окремих лабораторних робіт, зразки документації лісонасіннєвих лабораторій, які оформляються за результатами виконання лабораторних робіт.
Keywords: лісове господарство; насінництво; 630*2:631.5(072)