Модель професіоналізму педагогічної діяльності - Білозерська, С. І.; Bilozerskа, S. І. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Визначено суть поняття «модель професіоналізму педагогічної діяльності». Проаналізовано структурні компоненти цієї моделі, які характеризуються особистісною та діяльнісною сутністю. The essence of the concept «model of professional educational activities» is defined. The structural components of this model, characterized by personal and active dentity are analyzed.
Model of Professionalism in Educational Activity
Keywords: модель; професіоналізм; педагогічна діяльність; педагогічна компетентність; педагогічна майстерність; професійне самовдосконалення; model; professionalism; pedagogical activity; pedagogical competence; teaching skills; professional self-improvement