Культурні та правові аспекти перекладу: програма вибіркової навчальної дисципліни - Козак, Софія Веніамінівна; Застровський, Олександр Анатолійович; Zubach, Oksana A.; Kozak, Sofia V.; Zastrovskyi, Oleksandr A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Метою вивчення курсу є набуття знань із перекладознавства, а саме з аспектів культурного та правового напрямів, й розвиток практичних вмінь з метою інтерпретації текстів / документів різних типів тощо.
Keywords: культурні та правові аспекти перекладу; ділове спілкування; правові аспекти перекладу; дипломатичні аспекти перекладу