Метеорологія та кліматологія : методичні рекомендації до лабораторних робіт - Нетробчук, Ірина Марківна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичне видання містить завдання до лабораторних робіт. Подано теоретичні відомості та порядок виконання завдань. Лабораторні роботи складено відповідно до силабусу. У ньому зміст лабораторних робіт тісно пов'язаний із матеріалом основного курсу. Передбачено виконання завдань самостійної роботи. Рекомендовано здобувачам вищої освіти підготовки бакалавра спеціальності 103 Науки про Землю, 106 Географія та 014.07 Середня освіта (Географія) денної форми навчання.
Keywords: атмосфера; температура повітря; погода; клімат; вітер; атмосферний тиск; вологість повітря; 551.58 (072)