Інформаційна обробка фінансово-облікових даних: силабус навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна (My University, 2021)
Силабус навчальної дисципліни «Інформаційна обробка фінансово-облікових даних» підготовки бакалавра, галузі знань 07«Управління та адміністрування», спеціальності 071 «Облік і оподаткування», за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування».
Keywords: інформаційна обробка; фінансово-облікові дані